10 grappigste moppen of the Day heeft wat concurrentie!

Grappigste moppen of the Day heeft wat concurrentie!

Internationale onderzoekers onderzochten meer dan 1.000 grappigste moppen (van over het hele wereldwijde web) en beperkten ze tot een lijst van 50, en vervolgens stemden 36.000 mensen.

We houden van de grappigste moppen en Goeie moppen en organisaties die de grap van de dag gebruiken als een manier om een ​​humorcultuur te creëren, dus hier zijn de 10 grappigste grappen die ooit zijn verteld en die je kunt gebruiken voor je grap van de dag!

grappigste moppen

10 grappigste moppen ooit verteld – voor de grap van de dag

  1. Een vrouw stapt op een bus met haar baby. De buschauffeur zegt: “Ugh, dat is de lelijkste baby die ik ooit heb gezien!” De vrouw loopt naar de achterkant van de bus en gaat rokend zitten. Ze zegt tegen een man naast haar: “De chauffeur heeft me net beledigd!” De man zegt: “Ga naar boven en zeg het hem af. Ga door, ik zal je aap voor je vasthouden.’
  2. Ik zei tegen de Gym-instructeur: “Kun je me de splits leren?” Hij zei: “Hoe flexibel bent u?” Ik zei: “Ik kan dinsdag niet komen.”

3.De politie arresteerde gisteren twee kinderen, een dronk accuzuur, de ander was vuurwerk aan het eten. Ze laadden de ene op – en lieten de andere uit.

4.Doc, ik kan niet stoppen met het zingen van het ‘Groene Groene Gras van Thuis’. Hij zei: “Dat klinkt als het Tom Jones-syndroom.” “Is het gebruikelijk?” Ik vroeg. “Het is niet ongebruikelijk”, antwoordde hij.

  1. Ik volg een whisky-dieet. Ik ben al drie dagen kwijt.
  2. Mijn therapeut zegt dat ik een preoccupatie heb met wraak. Dat zullen we zien.
  3. Een priester, een rabbijn en een dominee lopen een bar binnen. De barman zegt: “Is dit een soort grap?”
  4. Een groep schaakenthousiastelingen checkte in bij een hotel en stond in de lobby te praten over hun recente toernooioverwinningen. Na ongeveer een uur kwam de manager het kantoor uit en vroeg hen zich te verspreiden. “Maar waarom?” vroegen ze, terwijl ze wegreden. ‘Omdat,’ zei hij, ‘ik kan niet tegen schaaknoten die opscheppen in een open foyer.’
  5. Ik was in Tesco’s en ik zag deze man en vrouw verpakt in een streepjescode. Ik zei: “Zijn jullie twee een item?”
  6. Ik was aan het eten met Garry Kasporov (wereldkampioen schaken) en er was een tafelkleed met cheque. Het kostte hem twee uur om me het zout te geven.

Leave a Comment